SReXperts 2020

27 - 29 October 2020
10:00AM–2:00PM PDT, Pacific Daylight savings time

Deep-Dive Webinars

Keep the learning going post-event and attend one of the following webinars based on content from our training and certification programs.  The webinars will be offered on the week after SReXperts from 3 November – 5 November 2020.

Nokia NSP 20.6: Network and Service Assurance

Through practical examples, participants will learn troubleshooting skills using a variety of NSP troubleshooting tools and capabilities, including:

Date: 3 November 2020
Time: 5:00 AM – 8:00 AM PST

Date: 3 November 2020
Time: 10:00 AM – 1:00 PM PST

Understanding Nuage Networks VNS: SD-WAN for Branch Office VPNs Seminar (3.5-hours)

This 3.5-hour presentation will give you a deeper technical understanding of Nuage Networks’ Virtualized Network Services (VNS) SD-WAN architecture. We will cover the following topics:

Date: 4 November 2020
Time: 5:00 AM – 8:30 AM PST

Date: 4 November 2020
Time: 10:00 AM – 1:30 PM PST

Nokia 5G Packet Core Solution (3.5-hours)

This 3.5-hour presentation will provide you an overview of the Nokia 5G Packet Core solution used in standalone deployment option 2. The presentation covers:

Date: 5 November 2020
Time: 5:00 AM – 8:30 AM PST

Date: 5 November 2020
Time: 10:00 AM – 1:30 PM PST

Effectively Manage your Optical Network Through NFM-T

In this 2-hour webinar, you will get familiar with the Nokia NFM-T management system, to efficiently and effectively manage an 1830 PSS-based optical network. This seminar focuses on basic node supervision, network construction, and assurance. This includes managed-/control-plane network configuration, service provisioning and fault localization.

Date: 4 November 2020
Time: 11:30 AM – 1:30 PM PST

Leverage the Features Provided by the Nokia Integrated Packet Transport (IPT) Solution

Join us as we explore provisioning and managing Carrier Ethernet services over optical networks, using the Service Router Operating System (SR OS) capabilities of 1830 PSS. In this 2-hour seminar, we’ll introduce key concepts for transporting Layer 2 traffic through packet-aware optical networks including topics such as Carrier Ethernet services, Provider Bridging, Virtual Private LAN Service (VPLS), Service OAM and so on, under the Ethernet Service Module (ESM) supervision from the NFM-T network managing system.

Date: 5 November 2020
Time: 9:00 AM – 11:00 AM PST

Leverage the Features of the GMPLS Routing Engine (1.5 hours)

This webinar will present the value proposition of Nokia GMPLS Routing Engine (GMRE) in controlling optical transport networks. After introducing the key GMPLS features, the seminar will focus on the technologies and solutions supported by GMRE and will show some typical use cases. Protections such as SBR, GR and PRC are included, and fiber cut scenarios will also be discussed.

Date: 5 November 2020
Time: 11:30 AM – 1:00 PM PST

Gold Sponsors

Interested in becoming a sponsor?

Take advantage our exclusive sponsorship opportunities available for a select few Partners.

For more information about Nokia’s IP & Optical Networks (ION) 2020 sponsorship program, please contact Karen Whitaker at +49 171 305 1967 or karen.whitaker@nokia.com.